Hea koolipere! Selle aasta sügisest alates toimetas koos õpetaja Ulla Herkeliga gümnasistide töörühm, kes läbis mitmeid koolitusi kaasavast demokraatiast ning genereeris arvukalt ideid, kuidas muuta igapäevane koolielu mugavamaks ja mõnusamaks. Lõplikult jäi sõelale kolm suurepärast ideed, millest üks saab päriselt ka peatselt teoks. Seega, vali välja Sinu arvates kõige olulisem projekt ja anna sellele oma hääl. Tutvu koolipere eluolu muutvate ideedega: https://shorturl.at/opuXZ Hääletada saavad kõik 5.-12. klassi õpilased ja õpetajad. Igaühel on üks hääl - kasuta seda targasti! E-hääletamine toimub ajavahemikul 15.-19. mai Rahvaalgatuse veebilehel: https://demokraatia.rahvaalgatus.ee/koolid/20-tallinna-32-keskkool E-hääletamiseks pead andma digiallkirja, mis tähendab, et vaja läheb kas ID-kaarti, Mobiil-IDd või Smart-IDd. Kes e-hääletamisel ei osale, saab hääletada koolis kohapeal. Paberhääletamine toimub teisipäeval, 23. mail pikemates vahetundides II korrusel.  Paberhääletamisel osalemiseks võta palun kaasa oma õpilaspilet või muu pildi ja isikukoodiga dokument. Iga hääl loeb, et muuta meie eluolu koolis! Aktiivset kaasarääkimist ootama jäädes kaasava eelarve meeskond

Ideed

Hääletamine lõppes kl 23:59. Kokku anti 101 häält.